22/09/2011

Syukur

baru nak update. nak wat diari online.
mmg hajat dr dulu if aku berjaya.
berjaya dlm kehidupan..ahah.tak la, if aku pregnant.

my last period was 10/8/2011. dan cycle day agak panjang 35day.
delay 8hari dan belum ada tanda2 lagi (tanda period or tanda mengandung)
but aku dah plan lepas je 7hari aku akan cek,dan pagi ni berdesuuppp naik 2 line,terang and jelas..
owh perasaan aku..
ngeh ngeh.. tak caya sungguh..rase rugi tak record..tp kang geli lak org tgk air kencing aku (ok,tuh tak senonoh..maaf ;P)

jadi aku tunjuk ke suami aku.oh tersengih2 smbil mulut putih berbuih sbb die tgh gosok gigi..ingat nak suprise die..tp aku pon tak tahan nak inform.die gembira and noticed perut aku buncit cam nandung.mmg perut aku berlemak,tp tak mengelebeh la..die tegang n bulat comel..hehehh

aku eksaited sgt sbb ni 2nd baby.then aku suka heboh2 benda baik mcm ni kat fb.
(mesti ade meluat,kecoh nye nak announce kat public..but lain org lain cara..for myself,ini rezeki Allah bagi..ape slh kite hebah2 kan..meramaikan umat NABI)

so starting dis week INSYAALLAH,aku akan update week by week until bersalin..mudah2an rajin aku tahap maksima la nak ngadap blog ni..sbb aku tao aku ni pemalas..hehehe

**owh btw aku tatao aku 5wiks or 6wiks pregnant..nnti once dah confirm dgn doctor,baru yakin sikit nak tulis weeks by weeks