16/06/2011

serius

ni serius ,kali ke 4 aku post
aku rase cam nak story wat part by part..tp mls pon ade..bygkan target aku nak smpai 10 tahun tak dpt2..ko nak bace ke benda berulang2 aku cite kat sini..tamao nye..jadi biarla rahsia dulu..hahah..agak2 mcm nak capai target br bley part 1,part 2, part3 dan pat siku lipat..hahah
tah pape la..

ahh smlm aku tgk 360 kat tv3..cite jln berpuake..nak reke cipta ke nak cite betol2..huhu
tp ape yg aku leh ckp,pengalaman aku jln kat Grik paling seram aku pnh drive..tp diorg tak cite pon smlm kat tv3..
waktu kejadian,abg aku yg mulia tak ckp jalan macam jahanam...jd dgn semangat aku bw kete,bawa kekasih2 rasmi bersama dr kelantan nak ke penang..
sampai pertengahan jalan,aku rase jln ni buat aku nak muntah ijau..mungkin suma ijau lalu dlm utan, tepi utan n org utan atas kete..hahah..aku gerak kul 11pagi.. yang brani nak mati katak bw mcm pelesit..hey ko tak nampak 2lane je..kang duk potong2 tak sempat nak elak,terbabas ngan aku..ngan aku skali  jd arwah.(ahh bebel lak).
jd pejalanan yg buat bontot aku panas menyebabkan aku jadi moody.kaki aku kebas mcm lahanat asik jage brake (nasib bawa auto).jd aku benti kat Tasik Banding sbb nak kencing sgt..tp first time tgk tasik banding bapak cantek..wahh teruja gile...duk berangan jap nak hanimun kat sini..tempat sunyi ni wat nafsu bekobar2.hahah..then pas lepas hajat, cepat2 bw kete sbb target aku nak smpai penang sblum gelap..alhamdulliah kul 6ptg smpai gak aku..tp perjalanan 7jam ni wat aku pk byk kali pas ni nak pg kelantan.hahah mcm racist lak..tak aku nak g,tp aku nak 2nd driver n bawa kete sopan santun supaya aku tak risau bila jadi penumpang..
byk sgt kemalangan smpai pening pale tgk darah merate slame ni..
smoga korang beringat sblm pg kemane2.

apapepon,tujuan aku tulis ni aku pon tak pasti..mungkin aku slalu teringin nak g tasik banding lagi..mungkinla..sbb teringin nak check in sane..hahhah

boleh tgk kat sini.mungkin korang geografi hancur mase form3,jd bley blaja skit geografi tmpat ni..hehhe
http://www.belumresort.com/pulaubanding.html

**dgr cite ade org lalu mlm2 kat Grik,pontianak menebeng je kat tepi2 jalan..tp pengalaman aku,nampak kete yg dah terbabas,masuk longkang besar,besi2 kemek,serpihan kereta kat sane pon dah rase semacam..mungkin Jin setan masih cuba nak pengaruhi pandangan kite,jd beringat slalu**

No comments:

Post a Comment