16/06/2011

percubaan ketiga

sambil2 aku menaip ni ,sambil2 tu menjeling kebun maya aku.."farmville" sumpah wat aku sasau.mase awal2 baru main ketagih nak mampos..nak capai level plg tnggi la konon nye..klu boleh setiap ari sasaran aku satu level lagi tnggi dr smlam.tp disebab kan pc umah aku mcm bodoh,kdg2 abes musnah tanaman aku sbb pc aku jeles..baru nak harvest die shut down,baru nak plow die hang..ahah..(tuh tahun lepas mase kat rumah).
Tahun ni aku dah mula keja tempat baru,bos pon jarang2 je masuk,make target ari kedua aku jadi staff kat ofis baru adalah main farmville sampai berjaya..akhirnye setelah berbulan2 bejaye jugakla..wlupon tade tggi mane..tp adelah level 75..ala kire okla dr org tak main atau tak berganjak2 dr level dulu..

ahhah

tah pape la entry aku ni..nak taip per pon taktao..tp aku ade bace satu blog ni,rajin update sambil2 tuh selit lucah2 skit..tgk bukan men ramai lagi follower beliau..sape tak suke bace benda blue2 ni..sng je teransang..kang aku wat mcmtu..ade ler langau ke lalat ke duk ngumpat blakang2..tp aku dpt gak pahale dr diorg ckp je pandai,habuk pon tade .
so mulai skang,korang tgk jela blog ni merapu meraban..mungkin ade isu semase,isu artis,isu maksiat,isu alam,isu ghaib...
deyy ane roti tisu satu same tisu kasik skalik....adoiiii!! tuh pon leh jadi isu..

kesian..eh sekian

No comments:

Post a Comment